Tickets
Shop
Nieuws 01 apr 2020

Wesly Dijs twee jaar langer bij Team Reggeborgh

Nadat eerder al Michelle de Jong, Mathias Vosté, Ronald Mulder en Janno Botman hun contract verlengden bij Team Reggeborgh, heeft nu ook Wesly Dijs zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis gezet. De 24-jarige schaatser heeft een contract gekregen tot en met de Olympische Spelen van 2022.

Foto : Sander Chamid

Dijs kwam twee jaar geleden bij de sprintploeg van Gerard van Velde. "Ik heb een stijgende lijn laten zien qua prestaties de afgelopen twee seizoenen en die lijn hoop ik komende jaren door te trekken", aldus de specialist op de middellange afstanden. Eind december werd hij nog vierde werd op 1500 meter tijdens de NK afstanden. Daarmee plaatste hij zich voor de World Cup in Calgary. In de Canadese stad noteerde hij een persoonlijk record en eindigde hij als zeventiende. 

Team Reggeborgh heeft de ploeg voor volgend seizoen nagenoeg rond. Veel contracten lopen ook het jaar daarna nog door. Zo werden eerder al Ireen Wüst en Femke Kok aangetrokken als versterkingen en werd onlangs ook de contractverlenging van Janno Botman en Mathias Vosté verlengd tot en met 2022. Vorig jaar werden de contracten van Kai Verbij en Dai Dai N'tab al verlengd tot en met de Olympische Spelen van Beijing. 

Bekijk hier het transferoverzicht langebaan.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan