Ook komend weekend staan er weer een aantal mooie wedstrijden op het programma. Het kunstrijden gaat verder met de volgende Junior Grand Prix en ook de shorttrackers komen in actie. Lees hier hoe je alles kunt volgen.

Openingswedstrijd KNSB (21 september)
Voor de shorttrackers staat zaterdag de eerste landelijke wedstrijd op het programma. In Thialf worden Time Trials verreden en de 1000 meter. Deelnemers kunnen zich hier inschrijven. Toegang is gratis.

ISU Junior Grand Prix Gdansk (19 t/m 21 september)
De ISU Junior Grand Prix is de junior-aanvulling op de ISU Grand Prix. De deelnemers strijden om medailles in de disciplines heren singles, dames singles, paarrijden en ijsdans, evenals om kwalificerende punten. Namens Nederland doen Dani Loonstra en Didier Dijkstra mee. Kijk hier voor meer informatie over de wedstrijd in Gdansk.

ISU Junior Challenge Series Danubai 1 (20 t/m 22 september)
In Boedapest wordt dit weekend de ISU Junior Challenge Series gehouden voor jonge shorttrackers. Voor meer informatie over dit event, kun je hier terecht.

Fall Classic (19 t/m 22 september)
In de Olympic Oval krijgen de langebaanschaatsers voor het eerst de kans om zich te meten met elkaar. Tijdens de Fall Classic rijden met name de Canadese schaatsers en deze wedstrijd is live op YouTube te volgen. Bekijk hier welke afstanden er worden gereden.

Regionale competities
Naast schaatsen wordt er dit weekend ook nog geskeelerd. In Staphorst wordt de finale van de Stouwdam Competitie gehouden en in Breda wordt de finale van de Stehmann Competitie verreden.

Klik hier voor de volledige kalender.