De grote skeelerwedstrijden zitten erop voor deze zomer, maar het seizoen is zeker nog niet voorbij! Verder gaat het kunstrijden verder met de volgende Junior Grand Prix en ook de shorttrackers trappen hun seizoen af. Lees hier hoe je alles kunt volgen.

Open Russian Cup (13 t/m 15 september)
Voor een groot deel van de Nederlandse shorttrackers wordt het een spannend weekend. In Kolomna zullen zij voor het eerst sinds lange tijd weer een wedstrijd rijden. De wedstrijd in Rusland heeft een sterk deelnemersveld en belooft dus meteen een goede krachtmeting te worden. De wedstrijden worden uitgezonden via deze livestreams. Klik hier voor meer informatie. 

ISU Junior Grand Prix Chelyabinsk (12 t/m 14 september)
Na de wedstrijden in Courchevel, Lake Placid en Riga gaat het kunstrijdcircuit verder in Rusland. In Chelyabinsk zullen geen Nederlandse rijders aan de start staan. De wedstrijden zijn net als alle Junior Grand Prix's te volgen via het YouTube-kanaal van de ISU. Klik hier voor meer informatie. 

Regionale competities (14 september)
Na het KPN ONK in Hallum zitten de belangrijkste skeelerwedstrijden erop, maar in de regionale competities is de strijd nog niet overal beslist. Dit weekend zal de beslissing vallen in de Van Lingen competitie, terwijl ook de Stouwdam competitie, de Stehmann competitie en de Dave van Dam Inline Cup wedstrijden op het programma staan. In Heerde zal aansluitend op de Stouwdam competitie het Open Gelders kampioenschap 100 meter gehouden worden. 

Bekijk hier de volledige kalender.