Tickets
Shop
Nieuws 11 mrt 2019

Met jong en oud in actie tijdens de IJsdaging

Op zondag 17 maart 2019 vindt in De Uithof de Rode Kruis IJsdaging plaats. De IJsdaging is een familie-evenement dat voor de tweede keer wordt georganiseerd. Het is bovendien de ultieme manier om met de hele vereniging in actie te komen of juist je vrienden en/of (klein)kinderen kennis te laten maken met de schaatssport.

Foto : Soenar Chamid

De bedoeling is dat er zoveel mogelijk mensen - jong én oud - zoveel mogelijk rondjes schaatsen en zich daarvoor laten sponsoren voor de bouw van rampenbestendige scholen wereldwijd. Door scholen te bouwen die extra stevig zijn, kan het Rode Kruis zorgen dat de kinderen veilig naar school kunnen. Juist in gebieden die extra gevoelig zijn voor rampen.

Tijdens de IJsdaging zijn er DJ’s, bekende gasten en is er een gezellig dweilorkest en een springkussen. Tevens krijgt elk kind dat zich inzet tijdens de IJsdaging een mooie medaille. Hoe gaaf zou het zijn als alle verenigingen uit de regio meedoen aan de IJsdaging? Het Rode Kruis helpt daar graag bij:

  1. Stuur een mailtje naar ijsdaging@redcross.nl met de boodschap dat jullie vereniging mee wil doen.

  2. Het Rode Kruis maakt voor jullie een teampagina aan op www.ijsdaging.nl en stuurt je de link van die teampagina.

  3. Verspreid de teampagina onder de leden zodat zij zich zelf gemakkelijk in kunnen schrijven bij jullie verenigingsteam.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan