Tickets
Shop
Nieuws 29 apr 2019

Team BlueDune trekt vier nieuwe rijdsters aan

Team BlueDune heeft voor komend seizoen vier nieuwe rijdsters aangetrokken. Demi Huiden, Andrea de Jong, Linda Halling en Femke Mossinkoff zullen vanaf volgend seizoen hun marathons rijden namens de ploeg van Martin van de Pol en Johan Berga.

Foto : Ben Mobach

Het team zal komend seizoen zowel in de Topdivisie als in de beloftendivisie uitkomen. Huiden (die overkomt van van Team IBR Investments), De Jong (komt over van Team iM FARMING) en Halling (komt over van Team Bewustwinkelen.nl/TEKLAB) zullen samen met Danielle Ootes in de Topdivisie rijden. Floor Besteman zal de ploeg na een geslaagd seizoen verlaten.

De vierde nieuwkomer, Femke Mossinkoff, gaat samen met Roos Tabak, Marieke van Ede en Moniek van Linden marathons schaatsen in de beloftendivisie. Voor Van Ede en Van Linden betekent dat een stapje terug, aangezien ze vorig seizoen uitkwamen in de Topdivisie. Het team is enthousiast en kijkt er naar uit om met elkaar mooie prestaties neer te zetten.

De hoofdsponsor BlueDune, een textieldrukbedrijf uit Heiloo, is voor het zesde jaar op rij actief in het dames marathonschaatsen. Ook subsponsoren Fortysix Sports en Banierhuis blijven aan de ploeg verbonden. 

Bekijk hier het transferoverzicht marathon. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan