Tickets
Shop
Nieuws 26 apr 2019

Paula Konijn laatste aanwinst Bewustwinkelen.nl/TEKLAB

Het Topdivisieteam van Bewustwinkelen.nl/TEKLAB is compleet. Met de komst van Paula Konijn heeft de ploeg van Paul van de Ven alle plekjes gevuld. De ploeg heeft een complete metamorfose ondergaan en zal volgend jaar in een geheel nieuwe samenstelling op het ijs verschijnen.

De 18-jarige Konijn is de afgelopen jaren in de regiotop in actie gekomen en reed daar dit seizoen naar een 22e plaats. In het klassement van het 6-Banentoernooi, de regionale competitie van Noord- en Zuid-Holland, eindigde ze op de vierde plaats. Volgend seizoen mag Konijn zich voor het eerst in de Topdivisie aan het publiek tonen. 

Een maand geleden werd al bekend dat Roos Markus, Liesbeth Milatz en Evelien Vijn de ploeg kwamen versterken. Zij nemen de plekken in van Clarissa van Maaren (Rekenservice-VGR), Aggie Walsma (PTH/Decathlon) en de stoppende Jennienke Kamphuis en Maud Wijtkamp. In de nieuw op te zetten beloftendivisie zal de ploeg vertegenwoordigd worden door Iris Jansen, Dewi Nicolai, Ramona Westerhuis en Sanne Teekens.

Bekijk hier het transferoverzicht marathon. 


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan