Tickets
Shop
Nieuws 08 mrt 2018

Hoe verliep de Sprint campagne 'Road to Pyeongchang'?

Wat hebben we genoten van onze toppers op de Olympische Spelen in Zuid-Korea. Tijdens dit toernooi hebben ook de 'thuisblijvers' niet stil gezeten. Alle Sprint appgebruikers hebben gedurende deze olympische periode maar liefst 80.000 kilometer geschaatst op de tien aangesloten Sprint ijsbanen en natuurlijk op De Coolste Baan van Nederland.

Samen met alle Sprint gecertificeerde ijsbanen heeft Team Sprint van het Sprint platform een campagne opgezet, Road to Pyeongchang. Alle schaatsliefhebbers konden deelnemen en van hun eigen favoriete ijsbaan naar PyeongChang schaatsen (9000 kilometer hemelsbreed). Door de meeste kilometers te rijden, konden zij twee tickets winnen voor het WK Allround op De Coolste Baan van Nederland.

Uiteindelijk hebben er ontzettend veel schaatsers meegedaan aan de campagne en waren er elf Sprinters die namens hun ijsbaan de meeste rondjes hebben geschaatst en uiteindelijk met de tickets deze zondag in het stadion zitten. Deze tickets worden mede mogelijk gemaakt door KPN. Gefeliciteerd!

Winnaars per ijsbaan
Michel namens Elfstedenhal, Leeuwarden
Fleur en Dirk namens Laco Glanerbrook, Geleen
Martien namens Ireen Wüst IJsbaan
Jan namens Kardinge, Gronignen
Arjo namens Kunstijsbaan, Breda
Mart namens IJsbaan Haarlem
Wilco en Carolien namens De Meent, Bauerfeind
Sander namens Triavium, Nijmegen
Anja namens De Uithof, Den Haag
Rolf namens De Westfries, Hoorn
Beaubette namens De Coolste Baan, Amsterdam

9000 kilometer en weer terug?
Er zijn drie ijsbanen die PyeongChang behaald hebben in de olympische maand, maar we blijven de ijsbanen stimuleren om dit schaatsseizoen nog de 9000 kilometer te halen. De Elfstedenhal in Leeuwarden, IJsbaan Haarlem en De Uithof in Den Haag, gefeliciteerd met deze prestatie. Schaatsen jullie in maart ook weer terug naar Nederland?

Meet ook jouw rondetijden en statistieken
Weet jij hoe snel jij je rondjes schaatst of hoeveel kilometer jij in een maand aflegt? Met de Sprint app in combinatie met een MYLAPS chip kan jij al jouw statistieken bijhouden en vergelijken met je schaatsvrienden. Sprint biedt je nu een voordelig membership voor maar € 29,25 per jaar voor KNSB-leden en € 32,50 voor niet leden waarbij je ook een Mylaps chip krijgt t.w.v. € 36,-. Download de app en word nu member via de app of de website.

In deze olympische maand is Team Sprint samen met de gebruikers en ijsbanen weer tot nieuwe inzichten gekomen en zal deze gebruiken om de app nog sterker, beter en sneller te maken. Ben jij benieuwd wat de app jou als schaatsliefhebber, ijsbaan of vereniging kan bieden? Kijk dan snel op www.sprintapp.nl.


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan