Tickets
Shop
Nieuws 09 jul 2018

Melissa Wijfje versterkt Team Palet Vastgoedonderhoud

Melissa Wijfje zal komend marathonseizoen Team Palet Vastgoedonderhoud versterken, dat meldt de ploeg op het eigen kanaal. De rijdster afkomstig van Team Justlease.nl had al onderdak gevonden bij het langebaanteam van gewest Fryslân maar ziet in het marathonschaatsen een mooie uitdaging naast haar langebaanambities.

Foto : teampalet.nl

Ploegleider Eelco Kooistra is blij met de nieuwe aanwinst. "We staan er om bekend dat we de wedstrijden hard maken en met de komst van Melissa hebben we er een pure hardrijdster bij die ons hier komend seizoen zeker bij gaat helpen. Na het stoppen van Elma de Vries begon de zoektocht naar een vervangster. Door de samenwerking welke wij hebben met gewest Fryslân kwam Melissa op ons pad. Een mooie aanvulling voor ons team."

"Dat ik komend seizoen marathons zou rijden was wel zeker. Dat Team Palet Vastgoedonderhoud mij vervolgens de kans biedt om bij hen aan te sluiten is perfect. Mede door de samenwerking die er is tussen Team Palet en het gewest zijn er korte lijnen tussen sporters en begeleiding", aldus de kersverse nummer 34 uit het damespeloton.

Het team van de hoofdsponsor uit Genemuiden zal komend seizoen naast Wijfje bestaan uit Jade van der Molen, Imke Vormeer en Ineke Dedden. Het marathonschaatsseizoen begint op zaterdag 20 oktober in Amsterdam.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan