Tickets
Shop
Dilemma's op donderdag 09 feb 2017

Dilemma's met Suzanne Schulting: '3 op Reis presenteren lijkt me heel vet'

In de rubriek 'dilemma's op donderdag' confronteert schaatsen.nl elke week bekende en minder bekende schaatsers met grote en kleine dilemma's. Zo leren we de schaatsers pas écht goed kennen! Deze week is het de beurt aan shorttrackster Suzanne Schulting.

Foto : Sander Chamid

Bio
Naam:
Suzanne Schulting
Geboortedatum: 25-09-1997
Geboorteplaats: Groningen
Team: Shorttrack Nederland
Specialiteit: Shorttrack
Opmerkelijk: Schulting werd afgelopen weekend in Dresden de eerste Nederlandse shorttrackster die een individuele wereldbekerzege boekte.
Twitter: @suzanschulting
Instagram: @suzanneschulting

Dilemma's
Bier of wijn
"Wijn! Ik vind bier echt niet te zuipen. Een wijntje gaat er op zijn tijd wel in."

Series of films
"Ik vind series echt superchill, maar daar moet je zo inzitten. Dus ik kies toch voor films. Als ik een film kijk, is het vaak een foute Nederlandse, haha."

Olympisch goud in Pyeongchang of wereldkampioen in Ahoy
"Daar kan ik toch niet tussen kiezen? Natuurlijk is olympisch goud het absolute hoofddoel, maar ik wil ook heel graag wereldkampioen worden in Ahoy. Of ik al uitkijk naar het WK? Zeker. Dat toernooi wordt supervet. Het EK en de wereldbeker in Dordrecht waren al een groot spektakel. Dat belooft nog wat. Ik kan niet wachten tot het begint."

Instagram of Twitter
"Instagram. Twitter vind ik eigenlijk maar saai, kijk liever naar plaatjes. Dat je op Instagram nu ook stories kan plaatsen, maakt het alleen nog maar leuker."

Natuurijs of ijs in een hal
"Ik weet waar je op doelt. Dat filmpje op Twitter, dat ik door het ijs zak. Ik vind natuurijs heel cool. Het komt namelijk niet zo vaak voor. Toch kies ik voor het ijs in een hal. Dat is waar ik vrijwel dagelijks opsta en waar ik mijn trainingen en wedstrijden op rijd. Daarnaast is de kans dat je daar doorheen zakt een stuk kleiner, ha."

Strand of bergen
"Strand. Mijn ouders hebben een boot en jaarlijks ga ik een aantal keer varen. Ik ben bij het water opgegroeid. In de bergen ben ik nauwelijks geweest."

Lang opblijven of vroeg naar bed
"Lang opblijven. Dat is niet altijd even handig, maar ik ben echt een avondmens. Hoe later het wordt, des te levendiger ik word."

Shorttrackster of presentatrice
"Ik zou het heel vet vinden om presentatrice te zijn van het BNN-programma 3 op Reis, maar of ik het ook zou kunnen, dat is weer een ander verhaal, ha. Voor nu focus ik me lekker op het shorttrack. Ik ben pas negentien, wil nog een hoop winnen."

Justin Bieber of Beyoncé
"Daar hoef ik niet lang over na te denken. Sowieso niet Justin Bieber. Vreselijk. Ik ga voor Beyoncé. Zij heeft wat meer power."

Zingen of dansen
Schulting vraagt haar kamergenoot Yara van Kerkhof om advies en zegt dan.
"Doe maar dansen. Dat vind ik wel cool. Ik zing regelmatig op de kamer, maar dat kan ik eigenlijk echt niet. Wat Yara van mijn zangkunsten vindt? Ze moet er maar mee dealen, ha."

Heerenveen of Cambuur
"Deze is makkelijk. Mijn vader is coach van de vrouwen van Heerenveen, dus dat lijkt me duidelijk."

Hond of kat
"Ik heb helemaal niks met katten, dus ik kies voor hond. We hebben er zelf twee thuis."

Dilemma's op donderdag 8: Anice Das
Dilemma's op donderdag 7: Gary Hekman
Dilemma's op donderdag 6: Thomas Kennes
Dilemma's op donderdag 5: Niels Mesu
Dilemma's op donderdag 4: Melissa Wijfje
Dilemma's op donderdag 3: Yvonne Nauta
Dilemma's op donderdag 2: Thomas Krol
Dilemma's op donderdag 1: Jouke Hoogeveen


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan