Tickets
Shop

SKATE4daagse

ma 12 jun - zo 18 jun
Marker Bij een vereniging of vanuit huis

Ben je ook zo gek op skaten en hou je van een leuke uitdaging? Dan is de SKATE4daagse echt iets voor jou! Aan de SKATE4daagse kun je vanuit huis deelnemen met de Sprint app. Ga vier dagen lekker de weg op om over het asfalt te rollen, alleen, met het gezin, met je skatevrienden of je schaats- of inlineskatevereniging

Wat de SKATE4daagse nog leuker maakt, je kunt er ook aan meedoen terwijl je in dezelfde week deelneemt aan een ander skate-evenement zoals 24KiKa of een toertocht. Je doet gewoon mee aan jouw evenement en zet de GoSkate app aan. Ben je klaar dan heb je één van de vier skatesessie's volbracht en ben je nog dichter bij jouw medaille!

Van 13 t/m 19 juni vindt de SKATE4daagse plaats. Je doet mee als je in deze week vier keer de weg op gaat om lekker te skaten. Je kunt uit vier afstanden kiezen: 5 kilometer, 10 kilometer, 15 kilometer en 20 kilometer.

Uitgebreide informatie vind je op SKATE4daagse.nl

Doe je mee aan de SKATE4daagse? Download de GoSkate app ⤵️Locatie

Vanuit Huis
Schrijf je in met de Sprint app
Kies voor de SKATE4daagse Challenge

Google Maps openen

Hoe doe je mee?

Download de gratis Sprint app in de App store of Play store en geef aan dat je mee wilt doen aan de SKATE4daagse Challenge. Naast de afstand heb je de keuze uit drie verschillende pakketten: BASIS, PLUS of PREMIUM.

Je kiest in de week van 30 augustus zelf wanneer je gaat skaten, het enige wat je hoeft te doen is de Sprint app aan zetten als je van start gaat. De app slaat jouw route op en registreert dat je die dag meedoet. Na vier keer skaten heb je de SKATE4daagse voltooid en ontvang je jouw medaille! 

Doe je mee aan de SKATE4daagse? Download de Sprint app ⤵️

Kies je pakket

Iedereen die meedoet ontvangt de online medaille in de app. Maar wil je een echte medaille ontvangen als aandenken, neem dan het PLUS-pakket. Vind je het leuk om een SKATE4daagse T-shirt te ontvangen en sportvoeding van Powerbar? Ga dan voor PREMIUM en ontvang het T-shirt samen met de medaille thuis.

   BASIC  PLUS  PREMIUM
ONLINE MEDAILLE   ✅  ✅  ✅
KORTING POWERBAR  ✅  ✅  ✅
KORTING PLUTOSPORT  ✅  ✅  ✅
FYSIEKE MEDAILLE    ✅  ✅
SPORTVOEDING POWERBAR      ✅
SKATE4DAAGSE
T-SHIRT
     ✅
PRIJS  GRATIS   € 7,95   € 32,50 

Learn to Skate

Ben je opzoek naar tips & trics om je nog zekerder op je skates te voelen waardoor je veilig de weg op kunt? Bekijk dan de Learn to Skate videoreeks op Schaatsen.nl/learntoskate.

Japke Janneke legt je in zes korte video's de basisvaardigheden van het skaten uit. Veel plezier!


Meedoen met jouw vereniging

Je kunt met jouw schaats- of inlineskatevereniging ook meedoen aan de SKATE4daagse. Op knsb.nl/skate4daagse vind je meer informatie hoe je dit kunt doen.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}