Tickets
Shop

24Kika

vr 3 sep - za 4 sep
Marker Biddinghuizen

Het mooiste skeelerfeest van het jaar gaat plaatsvinden op 3 & 4 september bij Flevonice. De inschrijving is nu open! Stel jouw team samen en schrijf je in. Ook het reserveren van de campingplaats is al mogelijk!

De loterij is gewijzigd ten opzichte van andere jaren. Er zullen geen fysieke loten meer beschikbaar gesteld worden. Iedereen die een donatie doet op een deelnemersprofiel, doet mee aan de loterij. In de bevestigingsemail van de donatie zit een code die als lotnummer telt. Op zaterdag 4 september wordt de trekking gehouden. In de komende maanden kun je op de website van 24Kika de prijzen voor de loterij vinden.

Er is besloten om de race in te korten van 24 uur naar 12 uur. Op 4 september zal het startschot om 9:00 uur klinken en om 21:00 uur zal er gefinisht worden. De 6 uursrace zal beginnen om 15:00 uur, zodat deze tegelijkertijd kan finishen met de 12 uursrace. Direct daarna zal er een cheque worden overhandigd aan KIKA en rond 21:30 uur zullen de prijzen worden uitgereikt.  


Locatie

Flevonice
Strandgaperweg 20
8256 PZ Biddinghuizen

Google Maps openen

Inschrijven

Meedoen aan 24KiKa kan in een team tot 6 personen of in een kinderteam tot 8 kinderen. Voor de ultieme uitdaging kan er zelfs geskeelerd worden als solist of als duo. Stel je team samen, verzin een leuke teamnaam en schrijf je in voor 24KiKa! Lees voordat je je inschrijft voor één van de wedstrijden eerst het reglement/algemene voorwaarden door: Reglement 24kika 2021

Inschrijven kan op de website van 24Kika.

*Mocht het evenement niet door kunnen gaan wegens de coronamaatregelen, dan wordt het betaalde inschrijfgeld teruggestort op je rekening

Zodra de de deelnemerslijst bekend is, vind je deze hier.

Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}