Tickets
Shop

Sprint League 1 Pure Sprint / Tilburg Sprint Cup

za 25 nov - za 25 nov
Marker Tilburg

Op 25 november wordt er in Tilburg gesprint op de 100 meter, de 300 meter en de 500 meter.
Sportbedrijf Tilburg verzorgt voor de beste 3 per categorie Junioren B, Junioren A + (Neo-)senioren (vrouwen en mannen) een prijsuitreiking op basis van het eindklassement over de 3 verreden afstanden 100m, 300m, en 500m.

Tijdens de Sprint League strijden de snelste schaatsers van ons land tegen elkaar. Het is sinds het seizoen 2018/2019 een nieuwe wedstrijdcyclus voor het ‘echte’ korte werk, met Supersprint, Pure Sprint, Kortebaan en als finale het NK Supersprint. 

De opzet is vergelijkbaar met die van de ISU World Cup. Per Sprint League wedstrijd kan een schaatser punten verdienen en aan het eind van de cyclus is de schaatser die de meeste punten in het eindklassement heeft de winnaar.


Locatie

Ireen Wüst IJsbaan
Curlingstraat 15
5022 DZ Tilburg

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Geselecteerde deelnemers kunnen zich tot woensdag 22 november 20.00 uur hier inschrijven.

Uitslagen

De uitslagen zijn hier te vinden.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}