Tickets
Shop

Daikin Marathon Cup 6 - Wokke Vastgoed Marathon

zo 26 nov - zo 26 nov
Marker Hoorn

Op zondag 26 november vindt de zesde Daikin Marathon Cup plaats op IJsbaan de Westfries in Hoorn. Tijdens deze Daikin Marathon Cup 6 - Wokke Vastgoed Marathon wordt er door de topdivisie vrouwen & mannen tevens gestreden om de Sjoerd Huisman Bokaal. 

De mannen en vrouwen van de lange adem strijden tijdens de Daikin Marathon Cupwedstrijden om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement. Zowel de Topdivisie als de Beloftendivisie start hun seizoen dit jaar in Groningen. 

Dit marathonseizoen zijn er 15 wedstrijden om de Daikin Marathon Cup, waarbij de laatste wordt verreden in De Elfstedenhal in Leeuwarden. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk dé Daikin Marathon Cup. 


Locatie

Optisport | Schaatsbaan De Westfries
Westfriese Parkweg 5
1625 MA Hoorn

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Heren, de Topdivisie Dames, de Beloftendivisie Heren en de Beloftendivisie Dames. De Topdivisies strijden iedere week in de Marathon Cup competitie, de Beloften Dames en Heren wisselen elkaar af. Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

13.00 Beloften Mannen - 100 ronden
14.30 Topdivisie Vrouwen - 80 ronden          
15.45 Topdivisie Mannen - 125 ronden
17.15 Beloften Vrouwen - 60 ronden
*o.o.v. 


Live

De posities van de schaatsers zijn live te volgen via livemarathon.schaatsen.nl.
De wedstrijden van de Topdivisie Mannen en Vrouwen zijn te volgen via de livestream op schaatsen.nl/live.


Uitslagen

Alle uitslagen vind je na de wedstrijd op deze pagina.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}