Tickets
Shop

KNSB Reggeborgh Marathon 5

za 19 jun - za 19 jun
Marker Heerde

Dit seizoen worden er 5 KNSB Reggeborgh Marathons verreden. De meeste wedstrijden worden gereden op de openbare weg met een parcourslengte variërend van 0,7 tot 10 km, wegens corona worden de wedstrijden dit jaar verreden op een afgesloten wegparcours. Een wedstrijd kan gaan over een vaste afstand (een marathon in het bijzonder over 42,195 km) of over een vaste tijd met mogelijk een aantal extra rondes. Er worden geen voorrondes verreden. Bij sommige wedstrijden worden tussensprints gehouden of is er een leidersprijs voor de rijder die het vaakst als eerste doorkomt aan de finishlijn. Uitslagen van sprints en behaalde punten tellen niet mee voor de einduitslag maar altijd slechts voor extra prijzen. Uiteindelijk is de winnaar diegene die als eerst over de finish komt. 

Toeschouwers

Voor de wedstrijden voor Junioren A en Senioren is het mogelijk om toeschouwers toe te laten op de accommodatie aan de Kommerseweg, hieraan is wel een maximum aantal van 150 personen gekoppeld. De instanties geven in verband met de coronaregels geen toestemming voor een onbeperkt aantal omdat dan de veiligheidsregels niet gehandhaafd kunnen worden.

Naast een aanmelding via de website van Skeelerclub Oost Veluwe is ook een negatieve test via “Testen voor Toegang” noodzakelijk. Dit testen is gratis, maar moet door de bezoeker zelf geregeld worden via de website Testen voor toegang – Laat je testen voor toegang

Aanmelden voor toegang kan via Aanmelden KNSB Topsportwedstrijden 18 en 19 juni 2021 (formdesk.com). Dus een aanmelding samen met een negatief testresultaat geeft toegang tot de wedstrijden.
Locatie

Skeelerclub Oost Veluwe
Kommerseweg 2a
8181 LZ Heerde

Google Maps openen

Deelnemerslijst


Aanmelden trainer/coach/ploegleider

Aanwezigheid trainer/coach/ploegleider alleen indien in het bezit van minimaal KNSB trainerslicentie ST3, in opleiding hiervoor, en/of in bezit van Ploegleiderslicentie marathonschaatsen. Aanmelden via skaten@knsb.nl tot 3 dagen voorafgaand aan de wedstrijd.

Alle belangrijke informatie over de wedstrijd wordt ook gecommuniceerd via de Sportity app
Open de Sportity app op je smartphone, kies voor +Add new. Password: ISW2021.

Let op: Afslag Heerde/Wapenveld (A50) is gesloten van 14-25 juni. 

Programma

14.30 uur: Dames - 42 km
15.45 uur: Heren - 42 km


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}