Tickets
Shop

KNSB Baanwedstrijd 2

za 1 mei - za 1 mei
Marker Heerenveen

De KNSB Baan- en wegwedstrijden zijn op zich staande inlineskatewedstrijden. Per afstand zijn dagprijzen te verdienen. Afhankelijk van het type wedstrijd en het aantal deelnemers worden eerst voorrondes verreden. Dit seizoen zijn er 10 wedstrijden verdeeld over 4 landelijke wegwedstrijden en 6 landelijke baanwedstrijden. Wegwedstrijden worden gehouden op een afgesloten wegparcours of op een afgesloten parcours op de openbare weg. Er wordt gestreden op sprint- en langeafstanden. Baanwedstrijden worden gehouden op een baanparcours van tussen de 200 en 400 meter of op een 200-meterpiste.


Locatie

Inline-Skatecentrum Sportstad Heerenveen

8442 JW Heerenveen

Google Maps openen

Deelnemerslijst

De deelnemers zijn op uitnodiging per afstand. Een uitgenodigde deelnemer kan zich per afstand inschrijven.

Geselecteerde deelnemers kunnen zich tot 29 april 23.59 uur hier  inschrijven.

Alle belangrijke informatie over de wedstrijd wordt ook gecommuniceerd via de Sportity app
Open de Sportity app op je smartphone, kies voor +Add new. Password: ISW2021.

Programma

Aanvangstijd: 10.30 uur

Afstanden:

  • 500m
  • Afvalkoers

Live

Hoewel publiek niet welkom is langs de baan, kunnen de liefhebbers de seizoensopening wel thuis vanaf de bank volgen. De organiserende club Lindenoord uit Wolvega zorgt voor een livestream via hun Facebookpagina.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}