Tickets

KPN ONK Marathon

25 jan, 2020  Weissensee

Het Open Nederlands Kampioenschap wordt ieder jaar verreden op de Weissensee. De wedstrijd maakt geen deel uit van de 6 Grand Prix-wedstrijden, wat betekent dat de uitslag niet meetelt in het algemeen klassement. Wel staan er de Nederlandse titels op natuurijs op het spel, die in 2019 gewonnen zijn door Carla Ketellapper-Zielman en Mart Bruggink. De dames rijden 100km en de heren 150km op de KPN ONK Marathon.

Nieuws
Rondom wedstrijden nieuws, uitslagen en verslagen op zowel schaatsen.nl/marathon en weissensee.nl maar ook op de Facebookpagina's van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee, Meer Marathon en schaatsen.nl. Via #meermarathon en #AEW20 vind je ook alles op Social Media.

Andere wedstrijden op de Weissensee:
KPN Grand Prix 1 - Aart Koopmans Memorial
KPN Grand Prix 2
KPN Grand Prix 3 - Alternatieve Elfstedentocht

Uitslag Alternatieve Elfstedentocht 2019.

Programma

08.00 uur: Heren - 150km
10.30 uur: Dames - 100km


Live

De livestream voor het KPN ONK Marathon is te vinden op schaatsen.nl/marathon.