Live
Shop

KPN Grandprix 3 - Alternatieve Elfstedentocht Weissensee

wo 29 jan - wo 29 jan
Marker Weissensee

Deze Alternatieve Elfstedentocht is de langste wedstrijd van de 6 Grand Prix wedstrijden die worden verreden in Oostenrijk (Weissensee) en Zweden (Lulea). De dames ren heren rijden beide 200km. In 2019 wisten Iris van der Stelt en Frank Vreugdenhil te winnen.

Nieuws
Rondom wedstrijden nieuws, uitslagen en verslagen op zowel schaatsen.nl/marathon en weissensee.nl maar ook op de Facebookpagina's van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee, Meer Marathon en schaatsen.nl. Via #meermarathon en #AEW20 vind je ook alles op Social Media.

Andere wedstrijden op de Weissensee:
KPN Grand Prix 1 -  Aart Koopmans Memorial
KPN ONK Marathon
KPN Grand Prix 2

Uitslag Alternatieve Elfstedentocht 2019.


Programma

07.30 uur: Dames - 200km
07.45 uur: Heren - 200km


Live

Volg de Alternatieve Elfstedentocht live op schaatsen.nl/marathon


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}