Tickets

KPN Grandprix 1 - Aart Koopmans Memorial

23 jan, 2020  Weissensee

De Aart Koopmans Memorial is de eerste Grand Prix wedstrijd in de reeks van 6 wedstrijden die worden verreden in Oostenrijk (Weissensee) en Zweden (Lulea). De dames rijden op de AKM 60km, de heren 80km. De winnaars in 2019 waren Manon Kamminga en Sjoerd den Hertog.

Nieuws
Rondom wedstrijden nieuws, uitslagen en verslagen op zowel schaatsen.nl/marathon en weissensee.nl maar ook op de Facebookpagina's van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee, Meer Marathon en schaatsen.nl. Via #meermarathon en #AEW20 vind je ook alles op Social Media.

Andere wedstrijden op de Weissensee:
KPN ONK Marathon
KPN Grand Prix 2
KPN Grand Prix 3 - Alternatieve Elfstedentocht Weissensee

Uitslag AKM 2019.

Programma

09.00 uur: Dames - 60km
12.00 uur: Heren - 80km

Het programma is onder voorbehoud, wijzigingen zijn altijd mogelijk.


Live

Volg de wedstrijd live op schaatsen.nl/marathon