De KPN NK Marathon worden deze zomer verreden in Overijssel. De KNSB heeft de organisatie toegekend aan Skeelervereniging Staphorst. De nationale titels worden verdeeld op zaterdag 15 juni. De kampioenschappen zullen worden verreden op de weg rondom evenemententerrein De Tippe met de pittige klim in de finishstraat. Alle wedstrijdinformatie vind je hier.

Voor kinderen is het mogelijk om gratis clinics te volgen op de skeelerbaan, zie 'Programma' voor meer informatie.

Parkeren
Parkeerplaatsen zijn aangegeven op bijgevoegd verkeersplan, zie 'Downloads'. Let op: het is dit jaar niet mogelijk om de auto bij de voetbalvereniging van Staphorst te parkeren, in verband met eigen activiteiten.

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich tot 13 juni 20.00 uur hier inschrijven.
Er kan weer ingeschreven worden voor deze wedstrijd. Controleer goed of je op de deelnemerslijst staat!