De WK Afstanden is in een niet- olympisch jaar dé wedstrijd voor de topschaatsers per afstand. Nu is de hele internationale top aanwezig en nu moet het gebeuren. Moedig alle schaatsers aan en maak het belangrijkste schaatsweekend van dichtbij mee. Kom naar de ISU WK Afstanden in Heerenveen! Iedereen is schaatsfan, jij toch ook?

Livestream

Reisadvies

Reizen per auto

Adres Thialf: Pim Mulierlaan 1, 8443 DA Heerenveen. Voor route informatie klik hier. Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid in de nabije omgeving van Thialf.

Reizen per openbaar vervoer

Tijdens de WK Afstanden is Thialf het gehele weekend goed te bereiken met het openbaar vervoer. De trein zal tijdens dit evenement bij station Heerenveen IJsstadion stoppen, vlak voor Thialf. Ga voor actuele reisinformatie naar de website van NS.

Officiële informatie

Alle officiële informatie is te vinden op de Engelstalige informatiepagina van de WK.