Tickets
Shop
Nieuws

Scholenprogramma

Het inline-skaten wordt in Nederland steeds populairder! Supergaaf, maar dit willen we nog verder aanwakkeren. Om de Gelderse leerlingen kennis te laten maken met deze leuke sport en op de hoogte te brengen van de komst van de WK's wordt er een programma aangeboden op de basisscholen.

Volg een clinic op een schoolplein of een van de lessen uit het speciale lespakket. De leerlingen werken toe naar een grote finale, want zij krijgen namelijk de kans om hun geleerde tricks uit te voeren op het Urban Sports Festival.

Warm met de klas op naar het WK en volg lessen uit het speciale skate lespakket. Leuke informatieve werkboekjes voor de groepen 3/4, 5/6 en 7/8 van de basisschool waar de veelzijdigheid van inline-skaten aan bod komt. Alles om ervoor te zorgen dat de leerlingen straks goed voorbereid de skatebaan of de straat op gaan.

Het lesmateriaal bestaat per pakket uit 30 interactieve werkboekje van 8 pagina's en een online handleiding voor de leerkracht. Bestel hier het lespakket.

Per pakket worden 30 exemplaren geleverd. Het pakket is gratis, de school betaalt alleen de administratie- en verzendkosten. Deze kosten zijn uiteraard afhankelijk van de bestelling en worden getoond tijdens het bestelproces. De pakketten worden in april uitgeleverd.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan