Tickets
Shop
Nieuws 13 mrt 2023

Remo Slotegraaf kiest voor Reggeborgh

Komend seizoen zal Remo Slotegraaf in het groen-zwart rijden van Reggeborgh. De allrounder van het Development team van Jumbo-Visma heeft een contract getekend voor een jaar.

Foto : Soenar Chamid

De 21-jarige Slotegraaf besloot de overstap te maken na positieve gesprekken met de trainersstaf. "Het voelde meteen vertrouwd. Ik denk dat de aanpak heel goed bij mij past en dat heb ik nodig om me verder te ontwikkelen”, zegt de schaatser die de 1.500 en 5.000 meter tot zijn beste afstanden rekent.

Bij Reggeborgh komt hij in het allroundteam met Patrick Roest, Marcel Bosker en Lex Dijkstra.  Trainer Robin Derks is blij met de laatste aanwinst. “Remo is iemand die goed in het team past qua mentaliteit en een aanvulling is op onze allroundtrein. Hij kan veel trainingsarbeid verrichten en heeft al mooie dingen laten zien dit seizoen. Remo is een talent met veel potentie.” Tijdens het Daikin NK Allround eindigde Slotegraaf in december als zevende, een van zijn prestaties. 

Victor Ramler bewandelt juist de omgekeerde weg, hij maakte onlangs bekend dat hij de overstap maakt van Reggeborgh naar het marathonteam van Jumbo-Visma.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan