Tickets
Shop
GoSkate 01 jul 2022

Skeeler in juli 10 uur met GoSkate en maak kans op een skatepakket!

Elke maand dagen we alle skateliefhebbers uit om mee te doen met een nieuwe Maandchallenge. In juli kun je kans maken op een skatepakket als je de challenge voltooit. Hoe je mee kan doen en kans maakt lees je in dit artikel.

In de maand juli focussen we de Maandchallenge op het skeeleren. Het maakt deze maand niet uit hoeveel kilometer je aflegt of hoe snel je skeelert. Zo kan iedereen deze uitdaging aangaan!

“Skeeler in juli 10 uur met de GoSkate app en maak kans op een skatepakket!”

Hoe kan ik meedoen?
De Maandchallenge loopt via de Challenges pagina in de GoSkate app. Je kunt de app gratis downloaden in de App Store of Play Store. Om mee te doen moet je jezelf eerst even aanmelden:

  • Open de ‘Challenges’ pagina in de app.
  • Klik op ‘Maandchallenge juli 2022’.
  • Kies vervolgens voor ‘Join challenge’ om mee te doen.
  • Selecteer als doel 10 uur en kies vervolgens voor de gratis variant.

Je doet nu mee met de Maandchallenge van juli. Tijd om kilometers te maken! Ready? Set. GoSkate!

1.407 sessies tijdens de Maandchallenge van juni
In juni hebben er 300 GoSkate gebruikers meegedaan met de Maandchallenge. Hiervan hebben 139 skaters de challenge behaald en dit is 46 procent. Natuurlijk kan er maar één iemand de winnaar zijn en deze maand is dat geworden skater Bianca. Zij heeft 105,1 kilometer geskeelerd in juni. Wat een knappe prestatie! Hiermee heeft zij het skatepakket van Plutosport.nl gewonnen.

Wil jij net als Bianca meedoen met gave GoSkate challenges? Je kunt de app gratis downloaden in de App Store en Play Store. Meer informatie over GoSkate vind je op www.go-skate.nl.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan