Tickets
Shop
Nieuws 12 mrt 2020

WK studenten genoodzaakt laatste wedstrijddag af te gelasten

In navolging van het advies van het Rijksinstituut voor volksgezondheid en milieu (RIVM) en NOC*NSF met betrekking tot het coronavirus, heeft het organisatiecomité van de WK voor studenten besloten de laatste dag af te gelasten. Dit besluit geldt voor zowel de wedstrijden als alle side-events. Evenementen met meer dan honderd bezoekers mogen niet meer worden gehouden.

Foto : WUC Speed Skating

"We betreuren dit besluit te moeten nemen, maar gezien de omstandigheden is dit het enige logische besluit", laat de organisatie van het WK voor studenten weten in een persbericht. "We willen iedereen bedanken die heeft meegeholpen dit evenement mogelijk te maken. Verder willen we alle deelnemers in het bijzonder bedanken voor deelname aan dit toernooi."

Op de slotdag van het wereldkampioenschap stonden de mixed team sprint en mass start nog op het programma. Daarnaast zou er aandacht zijn voor de Special Olympics en het Nederlands studentenkampioenschap klunen worden gehouden. Het WK werd 's avonds afgesloten met een sluitingsceremonie en feest. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan