Group 2
arrow copy Terug
Nieuws 05 apr 2020

ISU biedt toernooien uit 2018 opnieuw aan voor schaatsliefhebbers

Foto : Soenar Chamid

Waar de ISU de afgelopen week het WK Kunstrijden van 2018 al opnieuw uitzond, gaat de internationale schaatsfederatie de komende dagen door met kampioenschappen van 2018 uit te zenden. De ISU draagt deze wedstrijden op aan iedereen die lijdt aan het coronavirus of het virus wereldwijd bestrijdt in de hoop dat de situatie zo snel mogelijk zal worden hersteld.

"We hopen dat deze streams een moment van vreugde en geluk zullen bieden tijdens deze moeilijke tijden." De komende zeven dagen worden achtereenvolgens het WK Sprint, het WK Shorttrack en het WK Allround volledig uitgezonden via de livestream van de ISU. Het WK Sprint, dat voor de Nederlanders erg succesvol verliep, vond in 2018 plaats in Changchun. Deze duurt van maandag tot en met dinsdag.

Van woensdag tot en met donderdag zendt de ISU het WK Shorttrack in Montréal uit en op vrijdag, zaterdag en zondag krijgt men het WK Allround in Amsterdam voorgeschoteld. De stream begint elke dag om 12.00 uur en is live volgen via YouTube. Welke toernooien er in de komende weken nog meer worden uitgezonden, vind je hier.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan