Tickets
Shop

Reggeborgh Marathon Inline Cup 4

vr 9 jun - vr 9 jun
Marker Nijelamer

De Reggeborgh Marathon Inline Cup kent deze zomer 9 wedstrijden die op verschillende plekken verreden worden. De competitie kent dagprijzen en een algemeen klassement. De competitie start op woendag 3 mei in Neijelamer en eindigt met de finale op 26 augustus in Oldebroek.

Dit jaar is er wederom een meerdaagse, de Reggeborg Inline 3-daagse vindt plaats op donderdag 1 juni t/m zaterdag 3 juni.


LocatieNijelamer

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Deelnemers kunnen zich hier inschrijven.

1ste divisie
In het seizoen 2023 bestaan de wedstrijden voor de Reggeborgh Marathon Inline Cup uit een Topdivisie met daarnaast een viertal doorstroom wedstrijden (1ste divisie). Deze zijn speciaal bedoeld voor rijders in de diverse regionale competities met de ambitie een stap hogerop te komen, alsook rijders waarvoor de landelijke wedstrijden in het afgelopen seizoen (2022) net een stapje te hoog werden ervaren.

Inschrijving aan wedstrijden voor beide divisies staat open voor Senioren, Junioren A en Junioren B  naar eigen inzicht. Masters kunnen deelnemen aan wedstrijden in de 1ste divisie.

Indien beide wedstrijden op dezelfde dag plaats vinden kan aan één van boven vermelde competitie wedstrijden worden deelgenomen!

Programma

Vrouwen topdivisie 41km
Vrouwen 1ste divisie 28 km
Mannen topdivisie 67km
Mannen 1ste divisie 41km

Parcourslengte 13km (+2km neutraal)


Uitslagen

De uitslagen zijn hier te vinden.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}