Tickets
Shop

Reggeborgh Marathon Inline Cup 2 - AFGELAST

za 13 mei - za 13 mei
Marker Apeldoorn

De Reggeborgh Marathon Inline Cup gaat helaas niet door. Omdat er voor de vergunning extra eisen gesteld worden betreffende het verkeersplan, worden de kosten voor de organisatie te hoog. In overleg met de gemeente Apeldoorn wordt gezocht naar een alternatief in het Orderbos, waar het makkelijker is om rekening te houden met het verkeer. Dit zal dan half juli plaatsvinden. Meer informatie hierover volgt later.

De Reggeborgh Marathon Inline Cup kent deze zomer 9 wedstrijden die op verschillende plekken verreden worden. De competitie kent dagprijzen en een algemeen klassement. De competitie start op woendag 3 mei in Nijeveen en eindigt met de finale op 26 augustus in Oldebroek.

Dit jaar is er wederom een meerdaagse, de Reggeborg Inline 3-daagse vindt plaats op donderdag 1 juni t/m zaterdag 3 juni.


LocatieApeldoorn

Google Maps openen

Deelnemerslijst

De inschrijving is gesloten.

Programma

In Apeldoorn wordt ook de 100meter sprint verreden.

Vrouwen topdivisie 35km
Mannen topdivisie 45km

Parcourslengte n.n.b.


Uitslagen

De uitslagen zijn hier te vinden.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}