Tickets
Shop

Reggeborgh Marathon Inline Cup Boxmeer (Daags na de tour)

ma 25 jul - ma 25 jul
Marker Boxmeer

De Reggeborgh Marathon Inline Cup bestaat dit jaar uit 8 wedstrijden die verreden worden op 8 verschillende locaties. De eerste Marathon vind in Steenwijk plaats, de finale op 6 augustus in Otterlo. Publiek is welkom! De Reggeborg Marathon Inline Cup is voor dames en heren vanaf de categorie Junioren B en inschrijven kan per wedstrijd of voor de gehele competitie via inschijven.schaatsen.nl.

De Marathon in Boxmeer is een unieke editie, voor dat de wielrenners hun wedstrijd rijden in Boxmeer staan de inlineskaters aan de start van hun marathon. Tijdens deze wielerwedstrijd staan er ongetwijfeld renners aan de start die net terug keren vanuit de Tour de France, een unieke gelegenheid om op een zelfde locatie te genieten van de skeeler- en wielersport. Meer over Daags na de Tour vind je op www.daagsnadetour.nl


Locatie

Daags na de Tour
Spoorstraat 35
5831 CJ Boxmeer

Google Maps openen

Programma

14.15 uur: HS, HJA,HJB - (21R)
14.16 uur: DS, DJA,DJB - (21R)

Lengte parcours: 2.000 meter


Live

De Reggeborgh Marathon in Boxmeer is te volgen via de livestream van Daags na de Tour en vind je hier.


Uitslagen

Alle uitslagen van deze wedstrijd zijn hier te vinden.

Een overzicht van alle uitslagen van de Landelijke inlineskate wedstrijden  vind je op onze speciale uitslagenpagina.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}