Tickets
Shop

KNSB Wegwedstrijd 10

za 19 jun - za 19 jun
Marker Heerde

De KNSB Baan- en wegwedstrijden zijn op zich staande inlineskatewedstrijden. Per afstand zijn dagprijzen te verdienen. Afhankelijk van het type wedstrijd en het aantal deelnemers worden eerst voorrondes verreden. Dit seizoen zijn er 10 wedstrijden verdeeld over 4 landelijke wegwedstrijden en 6 landelijke baanwedstrijden. Wegwedstrijden worden gehouden op een afgesloten wegparcours of op een afgesloten parcours op de openbare weg. Er wordt gestreden op sprint- en langeafstanden. Baanwedstrijden worden gehouden op een baanparcours van tussen de 200 en 400 meter of op een 200-meterpiste.

Toeschouwers

Voor de wedstrijden voor Junioren A en Senioren is het mogelijk om toeschouwers toe te laten op de accommodatie aan de Kommerseweg, hieraan is wel een maximum aantal van 150 personen gekoppeld. De instanties geven in verband met de coronaregels geen toestemming voor een onbeperkt aantal omdat dan de veiligheidsregels niet gehandhaafd kunnen worden.

Naast een aanmelding via de website van Skeelerclub Oost Veluwe is ook een negatieve test via “Testen voor Toegang” noodzakelijk. Dit testen is gratis, maar moet door de bezoeker zelf geregeld worden via de website Testen voor toegang – Laat je testen voor toegang

Aanmelden voor toegang kan via Aanmelden KNSB Topsportwedstrijden 18 en 19 juni 2021 (formdesk.com). Dus een aanmelding samen met een negatief testresultaat geeft toegang tot de wedstrijden.


Locatie

Skeelerclub Oost Veluwe
Kommerseweg 2a
8181 LZ Heerde

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Aanmelden trainer/coach/ploegleider
Aanwezigheid trainer/coach/ploegleider alleen indien in het bezit van minimaal KNSB trainerslicentie ST3, in opleiding hiervoor, en/of in bezit van Ploegleiderslicentie marathonschaatsen. Aanmelden via skaten@knsb.nl tot 3 dagen voorafgaand aan de wedstrijd.

Alle belangrijke informatie over de wedstrijd wordt ook gecommuniceerd via de Sportity app
Open de Sportity app op je smartphone, kies voor +Add new. Password: ISW2021.

Let op: Afslag Heerde/Wapenveld (A50) is gesloten van 14-25 juni. 

Programma

Let op! Vanwege de natte en gladde baan is de one lap verzet naar zaterdag. De wedstrijden van zaterdag beginnen daarom al om 12.30 uur. 
Afstanden: One Lap - marathon vrouwen - 100 meter - marathon mannen


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}