Tickets

Mass start competitie finale - AFGELAST

zo 12 dec - zo 12 dec
Marker Alkmaar

Door de huidige coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om deze wedstrijd te organiseren.

Tijdens de finale in Alkmaar zullen de rijders gaan beslissen wie de nationale mass start competitie wint. Wie zullen de opvolgers worden van Mats Stoltenborg en Marijke Groenewoud, die de competitie twee jaar geleden wonnen?

Mass start
De mass start competitie is het onderdeel binnen het schaatsen waarbij sporters uit alle disciplines bij elkaar komen. Langebaanschaatsers, marathonschaatsers, shorttrackers; allen hebben hun specialiteiten en dit maakt het schaatsonderdeel zo bijzonder. Tijdens de mass start komen snelheid, tactiek en ploegenspel samen. 

De mass start competitie
Om internationaal bij de top van de mass start te blijven horen, is op nationaal vlak de competitie vorig seizoen opnieuw ingericht en is het aantal wedstrijden uitgebreid. Meerdere competitiewedstrijden zijn toegevoegd aan een bestaande Rabo Holland Cup.


Locatie

De Meent
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar

Google Maps openen

Corona

Alle aanwezigen, ook de deelnemers, hebben een geldige QR-code via de CoronaCheck-app nodig. Met de app bewijs je dat je gevaccineerd bent, dat je negatief op corona getest bent of dat je recent al corona gehad hebt. Neem ook een geldig identiteitsbewijs mee. 

Vanwege de huidige coronamaatregelen mag er geen publiek bij de wedstrijd aanwezig zijn. 


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}