Tickets
Shop

KPN Grandprix 2

27 jan, 2020  Weissensee

Deze Grand Prix is de kortste wedstrijd van de 6 wedstrijden die worden verreden in Oostenrijk (Weissensee) en Zweden (Lulea). De dames rijden 40km, de heren 60km. De winnaars in 2019 waren Carla Kettellapper-Zielmand en Gary Hekman.

Nieuws
Rondom wedstrijden nieuws, uitslagen en verslagen op zowel schaatsen.nl/marathon en weissensee.nl maar ook op de Facebookpagina's van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee, Meer Marathon en schaatsen.nl. Via #meermarathon en #AEW20 vind je ook alles op Social Media.

Andere wedstrijden op de Weissensee:
KPN Grand Prix 1 - Aart Koopmans Memorial
KPN ONK Marathon
KPN Grand Prix 3 - Alternatieve Elfstedentocht Weissensee

Uitslag Grand Prix 2 2019.

Programma

10.30 uur: Dames - 40km
12.30 uur: Heren - 60km


Live

De livestream voor deze wedstrijd is te vinden op schaatsen.nl/marathon