Wegens succes herhaald, voor het tweede jaar op rij georganiseerd in de Hoeksche Waard, een skatetocht voor het hele gezin. En dat alles voor dat ene geweldige doel waar de totale opbrengst naartoe gaat van deze dag: Stichting Roparun.

Vrije tocht
De tocht door het mooie landschap rond Oud-Beijerland in de Hoeksche Waard wordt verreden op goede verharde fietspaden. Het gaat een nog grootser evenement worden dan de afgelopen editie van 2018, met tevens een loterij op startnummer.

- Een skate toertocht van 11,5 km (incl. een herinnering voor deelname)
- Een skate toertocht van 22,5 km (incl. een herinnering voor deelname)
- Een combinatie van bovenstaande routes tot 34 km (incl. een herinnering voor deelname)

Onderweg zullen er één of twee drankpost(en) staan voor alle toertochten. Het is niet op basis van een wedstrijd, gewoon lekker sportief meedoen voor de fun en uiteraard het goede doel.

Voor alles geldt de start bij AV Spirit aan de Kikkershoek te Oud-Beijerland, waar je ook ruimschoots gratis kan parkeren. Er zal een EHBO-post zijn voor kleine incidenten, en tegen betaling zijn er vele hapjes en drankjes te verkrijgen op locatie.

Klik hier voor de online inschrijving. De kosten voor de toertochten zijn € 7,50 (€ 5,- voor kinderen tot 16 jaar). Starttijd tussen 11.00 en 12.00 uur (dit kunt je zelf bepalen en zorgt voor spreiding op het parcours).