International Invitation Cup Shorttrack

Voor shorttracker Sjinkie Knegt staat de eerste internationale krachtmeting van het seizoen in eigen land weer voor de deur. Op 10 en 11 oktober gaan de shorttrackers bij de International Invitation Cup op de ijsbaan van Sportboulevard Dordrecht de strijd aan met de Europese topshorttrackers.

De traditionele seizoensopener zal ook bepalen wie er allemaal van het Nederlands Shorttrack team geselecteerd wordt om te reizen naar de eerste wereldbekers in Canada. 

Bij de negende editie van de International Invitation Cup treffen de Nederlanders schaatsers uit Duitsland, Hongarije, Letland, Litouwen, Kazakstan, Polen en Groot Brittannië. Kan huidig Wereld kampioenen Knegt de bokaal dit jaar in Nederland houden? Een jaar geleden was de Hongaar Sandor Liu Shaolin ze namelijk nog te slim af.

Toegang
De wedstrijd is voor publiek gratis te bezoeken.

NK Shorttrack en ISU World Cup Shorttrack
In Amsterdam op de Jaap Edenbaan wordt er op 2 en 3 januari gestreden om de Nederlandse titels Shorttrack en van 12 tot en met 14 februari 2016 wordt ook op de Sportboulevard in Dordrecht de ISU World Cup Shorttrack verreden. Houd schaatsen.nl in de gaten voor de verkoop van de tickets.

Locatie
Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10
3318 AX Dordrecht
http://www.optisport.nl/dordrecht/schaatsbaan