Tickets
Shop

6 Inline Challenge 'From Home'

za 6 jun - za 6 jun
Marker Vanuit huis

Normaal gesproken wordt op 6 juni 2020 de tweede editie van de 6 Inline Challenge gehouden. Wegens het coronavirus is dit helaas niet mogelijk, maar gelukkig is er een alternatief: de 6 Inline Challenge 'From Home'!

Tijdens deze virtuele challenge kun je bij jou in de buurt meedoen met de 6 Inline Challenge, downlaod de Sprint app en ga op 6 juni met je vrienden of familie 6 minuten, 60 minuten, 6 uur, 600 meter, 6 kilometer, of 60 kilometer skeeleren. Je verdient de 6 Inline Challenge medaille in de Sprint app en wanneer je jouw geleverde prestatie op Facebook of Instagram post met de vermelding van #6inlinechallengefromhome maak je kans op mooie prijzen.

Doe je mee? Houd je dan aan de RIVM regels en rijd altijd met een helm!

De start van de gezamenlijke 6 Inline Challenge is verplaatst naar 4 en 5 september tijdens de 24KiKa van 09.00 tot 15.00 uur. Daar kun je dus solo, als duo of een in team van maximaal 6 personen deelnemen op het asfalt van Flevonice. De 'From Home' versie op 6 juni aanstaande is dus een perfecte training!

Alles over de 6 Inline Challenge vind je hier.


Sprint app

Met de Sprint app kun je deelnemen aan de 6 Inline Challenge 'From Home'.

Download de Sprint app in de App Store of Play Store en maak je account aan. Hoe je dat doet, vind je hier.

Prijzen

Als je mee doet #6inlinechallgefromhome met de Sprint app en maak je kans op mooie prijzen!  heb je een medaille gewonnen in de Sprint app dan maak je kans op:

– 2x twee toegangskaarten voor Walibi Holland
– 1x Craghoppers heren zomerschoenen
– 1x Craghoppers dames zomerschoenen
– 1x Cádomotus Sigma Aerodynamische helm
– 1x Roces Skeelers


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}