Tickets
Shop

Internationaal weekend Radboud

vr 28 jun - zo 30 jun
Marker Wervershoof/Medemblik

Radboud Inline-skating organiseert voor de 2de keer een mooi internationaal toernooi in het weekend van vrijdag 28 juni (aanvang 18:00uur) t/m zondag 30 juni op onze banen in Wervershoof in Medemblik op 3 verschillende parcoursen.

Doelstelling van het toernooi is om de jeugd te leren aan een gevarieerd sportief toernooi deel te nemen. Hierbij kan de jongste categorie pupillen 4 t/m Junioren A aan het toernooi meedoen.

Het toernooi is internationaal en er zijn al behoorlijk veel inschrijvingen uit Belgiƫ, Denemarken en Finland. Ook verwachten we nog deelname uit Duitsland. Deze rijders hopen natuurlijk tegen een sterke Nederlandse afvaardiging te rijden, dus vergeet niet om in te schrijven!

Op zaterdag wordt na 18:00 ook de spectaculaire 1/2 en 1 uurs race gereden. Dit is een aflossingswedstrijd (relay) waarbij alle teams gezamenlijk starten en proberen zoveel mogelijk ronden te rijden in het uur. Deze wedstrijd staat op zichzelf en maakt geen deel uit van het 3-daagse toernooi. Aan de 1 uurs race kunnen ook senioren wedstrijdrijders en recreanten meedoen.

Er zal een snackwagen aanwezig zijn tijdens de dagen. Maaltijden op zaterdag en zondag zijn voor deelnemers inbegrepen bij de inschrijving, en (alleen bij inschrijving) ook bij te bestellen voor begeleiders/ouders etc.

Voor de jongere kinderen is er van alles te beleven in de kids corner met verschillende activiteiten of juist te relaxen met loungeplekken. Zaterdag wordt er een loterij gehouden met dank aan de middenstand van Wervershoof en Medemblik voor het verstrekken van mooie prijzen.

Meer info en deelnemerslijsten op: www.riit.eu
Inschrijven: https://radboud-inlineskating.nl/riit_inschrijfformulier/

1/2 en 1 uurs race: www.1hourrace.nl
Inschrijven: https://radboud-inlineskating.nl/registration-form-1-hour-race/


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}