Group 2
arrow copy Terug
Trachitol Trials 30 okt 2020

Trachitol Trials stopgezet na schrappen toertochten Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee

De Trachitol Trials zijn gestart op donderdag 1 oktober en zouden over een maand eindigen op maandag 30 november. Met het gegeven dat er geen Alternatieve Elfstedentocht wordt georganiseerd op de Weissensee in januari 2021 en er dus ook geen reis gewonnen kan worden, is besloten om de actie per direct te stoppen.

"Het is met pijn in ons schaatshart dat we deze beslissing hebben moeten nemen, maar gezien de huidige omstandigheden in de wereld, een hele logische", aldus de organisatie van de toertochten. 

De 14.343,7 kilometer die door de 48 teams al zijn geschaatst met de Sprint app worden per 30 oktober 2020 'bevroren' en kunnen worden meegenomen naar de volgende editie in najaar 2021. Daarmee zijn de inspanningen van deze teams niet voor niets geweest en kunnen de teams dan weer meedoen aan de Trachitol Trials en verder gaan waar ze gebleven zijn.

Onvergetelijke reis naar de Weissensee
Tijdens de Trachitol Trials schaats je samen met je schaatsmaatje zo veel mogelijk kilometers en deze registreer je in de Sprint app. Hoe meer kilometers, hoe meer kans je maakt om ingeloot te worden voor de geheel verzorgde reis naar de Weissensee. Tijdens deze reis maak je deel uit van Team Trachitol om samen een aantal onvergetelijke dagen op het ijs te beleven.

Op naar volgend schaatsseizoen
Nu er dit jaar helaas geen Alternatieve Elfstedentocht is en je niet meer kunt deelnemen aan de Trachitol Trials willen we je de mogelijkheid geven om volgend jaar weer kans te maken op deze prijs. Houd vanaf september de berichtgeving in de gaten en doe weer mee. Iedereen maakt kans.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan