Group 2
arrow copy Terug
Sprint app 29 sep 2021

Het skateseizoen met Sprint nadert z'n einde

De herfst is net begonnen in Nederland en het skateseizoen in de Sprint app komt ten einde. Ook in het afgelopen seizoen is skaten erg populair gebleken en werd de eerste SKATE4daagse gehouden. In dit artikel blikken we terug op het skateseizoen van 2020/2021 van Sprint en geven we je een aantal leuke feitjes over (het gebruik van) de Sprint app.

Gedurende het skateseizoen is het aantal gebruikers gegroeid tot 26.637 Sprinters. Zoveel enthousiaste skaters hadden wij van tevoren nooit verwacht. Samen met Daikin zijn we tijdens het skateseizoen op zoek gegaan naar de 25.000ste Sprinter. Begin augustus bereikten wij dit mooie aantal en inmiddels zijn er dus al weer ruim vijftienhonderd gebruikers bijgekomen. Het is super om te zien dat zoveel nieuwe skateliefhebbers de Sprint app zijn gaan gebruiken.

Dit seizoen hebben ruim 3.600 mensen met de Sprint app een sessie geskeelerd. Door al deze Sprinters zijn ruim 14.200 sessies geskeelerd. In het afgelopen seizoen hebben er 1.100 Sprinters geskeelerd met de Sprint app en samen hebben zij ruim 3.900 sessies geskeelerd. Een flinke stijging dus, mede dankzij de geslaagde SKATE4daagse!

Een Sprinter die heeft geskeelerd heeft gemiddeld vier sessies gehouden met Sprint en totaal 12,3 kilometer geskeelerd in een sessie. Dit houdt in dat er totaal ruim 177.000 kilometer is geskeelerd met de Sprint app. Natuurlijk hebben deze Sprinters ook routes toegevoegd aan de Sprint app: het aantal routes is toegenomen tot 4.785.

Schaatsen met de Sprint app
Het schaatsseizoen komt er weer aan en door de versoepelingen van de coronamaatregelen maken verschillende ijsbanen zich weer klaar om open te gaan. Wil je weten op welke ijsbanen je kunt schaatsen? De KNSB heeft dit allemaal voor je op een rijtje gezet inclusief een link naar de geldende maatregelen van de ijsbaan. Bekijk de hier de openingstijden.

Ga jij ook weer schaatsen? Houd je prestaties op het ijs bij met de Sprint app! In combinatie met een MYLAPS ProChip kun je al jouw prestaties bijhouden op het ijs. Nog geen MYLAPS ProChip? Je kunt deze al vanaf € 32,50 bestellen bij Sprint, en als KNSB lid al vanaf € 29,25.

Huur een MYLAPS ProChip bij Sprint
Wil je liever eerst een keer testen of de MYLAPS ProChip in combinatie met de Sprint app wat voor jou is, voordat je er zelf één aanschaft? Dan kun je bij Sprint ook een chip huren. In de Sprint app kun je een voucher voor de chiphuur aanschaffen voor maar € 2,50 per dagdeel. Hoe je een MYLAPS chip huurt kun je in deze video bekijken.

Na het verzilveren van de voucher bij de kassa ontvang je de chip. En na afloop van je sessie kun je de chip weer inleveren bij de kassamedewerker. Bekijk hier de volledige

De Sprint app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Meer informatie over de schaatsfunctie in de Sprint app vind je via www.sprintapp.nl.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan