Group 2
arrow copy Terug
Nieuws 04 mei 2021

Wagemaker en Roosenboom met nieuwe sponsors de zomer in

Beau Wagemaker en Bianca Roosenboom zullen bij de komende inlinewedstrijden ondersteund worden door nieuwe sponsors. CWT Advies en Powerslide gaan de twee dames ondersteunen. In de winter rijden de twee marathonrijdsters ook in hetzelfde team bij Smit Consultancy / Husqvarna.

Foto : Glenn Wassenbergh

In afwachting van nieuwe kleding reden de dames afgelopen weekend in de roze pakken van XL Tulips. Die sponsor zal ook op de nieuwe kleding te zien zijn. Het oranje en zwarte pak heeft eenzelfde ontwerp als dat van marathonploeg Smit Consultancy. Niet geheel toevallig zijn die kleuren ook de huiskleuren van CWT Advies, een bedrijf in de logistieke dienstverlening met vestigingen in Hoorn en Oldebroek. Naast CWT Advies zorgt Powerslide voor de nodige materialen. 

Wagemaker is blij met de nieuwe sponsoren. "Het is heel mooi dat deze sponsoren ons willen ondersteunen. Ze komen ook bij onze schaatsploeg, dus het is mooi dat ze via onze kleding ook een extra connectie met de marathon krijgen." Loes Busser en Demi Huiden, de twee beloftenrijders van Smit Consultancy die ook bij de skeelerwedstrijden in actie komen, blijven bij hun huidige skeelerteam. 

De samenwerking tussen Wagemaker en Roosenboom heeft bij de eerste KNSB Baanwedstrijden direct een goede start gekend. Op de puntenkoers van vrijdag werd Wagemaker tweede, Roosenboom eindigde zaterdag op de afvalkoers als derde. Komend weekend als in Rotterdam de eerste marathon op het programma staat, gaan ze voor de overwinning. "Ik ben erg tevreden over de wedstrijden, maar hoe langer, hoe beter en hoe leuker", aldus Wagemaker. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan