Group 2
arrow copy Terug
Nieuws 09 nov 2017

Hoe kan ik het schaatsen dit weekend volgen?

Het weekend zit weer boordevol schaatsen. De langebaners rijden hun eerste World Cup-wedstrijd, terwijl de shorttrackers al aan hun derde zijn begonnen. Ook de kunstrijders en marathonschaatsers hebben een mooi weekend voor de boeg.

Audi ISU World Cup shorttrack
Voor de shorttrackers staat van donderdag 9 tot en met zondag 12 november alweer de derde wereldbekerwedstrijd op het programma. De Nederlandse ploeg is daarvoor afgereisd naar Azië. Wie onze toppers op de voet wil volgen moet dus rekening houden met een tijdverschil; het is in Shanghai zeven uur later. Wij zullen jullie op schaatsen.nl up-to-date houden over de prestaties van de ploeg van Jeroen Otter. Het hoofdtoernooi wordt vanaf zaterdag ook live uitgezonden. Uitslagen zijn hier te vinden.

StarClass shorttrack
Niet alleen in Shanghai staat een druk weekend op de planning. Vanaf vrijdag staat een grote groep Nederlandse shorttrackers aan de start van StarClass 2 in Davos (Zwitserland). Startlijsten, uitslagen en een livestream zijn te vinden op ShorttrackOnLine.info.

World Cup Heerenveen
Ook voor de Nederlandse langebaners zit het er dan eindelijk aan te komen. Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 november meten zij zich in Thialf voor het eerste met hun internationale concurrentie. Voor het programma, uitslagen en natuurlijk tickets: klik hier.

Kun je er zelf niet bij zijn? Niet getreurd: NOS zendt de wedstrijd uit.

KPN Marathon Cup 4
Het marathonpeloton strijkt na drie wedstrijden neer in Utrecht voor de vierde wedstrijd in de competitie. Natuurlijk kun je de wedstrijd weer live volgen via de livestream op onze homepage. Voor uitslagen, tussenstanden en meer ga je naar www.schaatsen.nl/marathon

Leo Scheu Memorial
Ook de kunstrijders maken zich op voor een mooi schaatsweekend. In Oostenrijk gaan onze jongste talenten van start tijdens de Leo Scheu Memorial. Klik hier voor de Nederlandse deelnemers en link naar de uitslagen. 

Volvo Cup
Ook in Letland verschijnen er Nederlandse kunstrijdsters op het ijs. Klik hier voor de deelnemers en een link naar de uitslagen.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan