Group 2
arrow copy Terug
Nieuws 25 mrt 2017

Sprint app battle gewonnen door IJsbaan Twente

Met in totaal 326 kilometer, dat werd genoteerd in de Sprint App van Schaatsen.nl, wist IJsbaan Twente de titel Sprint IJsbaan van seizoen 2016/17 binnen te slepen. Leeuwarden startte goed, maar verloor het rond het avondeten en wist helaas op het eind de sprint net niet tijdig genoeg in te zetten. Aan Jan Wal lag het niet, want hij schaatste voor de 11Stedenhal maar liefst 86 rondjes wat goed was voor 34,4 kilometer en is hiermee de winnaar van de MYLAPS-chip.

Niet alleen bij IJsbaan Twente en de 11Stedenhal Leeuwarden werden er nog intensief de laatste kilometers van het seizoen afgelegd, ook op Thialf werden er door Erwin Nelissen heel wat rondjes gereden. Erwin noteerde in de sprint maar liefst 114 rondjes met nog een mooie snelle ronde van 31.96. Gedurende deze dag werd er verspreid over meerdere ijsbanen door meerdere Sprinters geschaatst en in totaal maar liefst ruim 7000 kilometers afgelegd.

Deze strijd tussen de twee ijsbanen werd opgezet naar aanleiding van de pilot periode van Sprint waar beide ijsbanen aan deelnamen. Op deze ijsbanen was het mogelijk om met de Sprint app heel toegankelijk je rondetijden en statistieken bij te houden door het huren van een MYLAPS-chip of met je eigen transponder. Ook kon je hier via de app het laatste nieuws volgen, materiaal huren, je tickets kopen en nog veel meer. Veel schaatsers maakten al gebruik van de Sprint app om hun rondetijden te meten en het laatste (Schaatsen.nl) nieuws tot zich te krijgen.

Ondanks dat het seizoen bijna ten einde is, kan je nog steeds de app downloaden en ervaren! Hij is immers niet alleen relevant op de ijsbaan, maar brengt ook het laatste nieuws naar jou op de bank en geeft je een pushmelding voor al jouw relevante nieuwsitems. En dat niet alleen, ook met de trainingsvideo’s en schema’s blijf jij fit en ben je klaar voor het nieuwe seizoen!

Klik hier voor meer informatie.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan