Tickets
Shop
Nieuws 13 jun 2019

Hoe kan ik het inlineskaten dit weekeinde volgen?

Deze week staat met het KPN NK Marathon een belangrijke wedstrijd voor de inlineskaters op het programma. Lang zullen de marathonspecialisten op deze wedstrijd gewacht hebben. Wie worden er de nieuwe Nederlands kampioenen? Bekijk hieronder hoe je deze wedstrijd en andere wedstrijden kunt volgen.

Foto : Hidde Muije

KPN NK Marathon (15 juni)
Komende zaterdag is het dan zover: het Nederlands kampioenschap marathon in Staphorst. De kampioenschappen zullen worden verreden op de weg rondom evenemententerrein De Tippe met de pittige klim in de finishstraat. Als eerste zijn de masters aan de beurt, gevolgd door de jeugd en junioren. Om 15.00 uur beginnen de senioren vrouwen, om 16.15 uur zijn de mannen aan de beurt. De wedstrijden zullen vanaf 13.00 uur via een livestream te volgen zijn op schaatsen.nl/inlineskaten. Voor meer informatie kun je hier terecht.

Gewestelijke kampioenschappen Baan en Marathon NHU (16 juni)
Naast het nationale kampioenschap marathon organiseert de NHU een gewestelijk kampioenschap. De naam zegt het al: een kampioenschap voor rijders van het gewest NHU. Bekijk hier voor meer informatie.

Regionale competities (16 juni)
Op zondag staan er twee regionale competitiewedstrijden op het programma: de Free-wheel Inline Cup Oost 6 in Elden en de derde Oomssport Jeugdskeelercup in Zoeterwoude. 

Toertochten
Ook zijn er komend weekend weer een aantal toertochten. Check hier welke en vind meer informatie over deze tochten.

Bekijk hier de volledige kalender.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan