Tickets
Shop
Nieuws 21 jun 2018

Hoe kan ik het inlineskaten dit weekend volgen?

Er staan dit weekeinde wederom mooie wedstrijden op het programma. Zo wordt zaterdag de KNSB Marathon Cup in Staphorst verreden en vindt dit weekend het Radboud International Inlineskate Tournament plaats.

Foto : Neeke Smit

KNSB Marathon Cup 5 (23 juni)
Zaterdagmiddag strijkt het skeelerpeloton neer in Staphorst, waar de vijfde KNSB Marathon Cup wordt gereden. Deze wedstrijd vindt een paar dagen na de KNSB Marathon Cup in 't Harde plaats. In Staphorst wordt naast de marathon ook een tijdrit over 600 meter verreden, waar prijzengeld te verdienen is. Voor informatie over deelnemers en tijden kun je hier terecht.

Radboud International Inline-skate Tournament (22 t/m 24 juni)
Vrijdag zal het Radboud International Inline-skate Tournament (voorheen Internationaal Skeelerweekend) van start gaan op de piste in Wervershoof. Er is een gevarieerd programma voor pupillen 4 tot en met junioren A. Belangrijk: deelnemers mogen ook een dag niet komen. Als je vrijdag tijdens een andere competitie van start moet, maar toch het internationale weekend wil rijden, dan mag je de andere dagen alsnog meedoen. Niet meer voor het klassement, maar wel voor de leuke ervaring. Kijk hier voor meer informatie.

Regionale competities (23 juni)
Ook worden er zaterdag een tweetal regionale wedstrijden gereden. Zo vindt de vijfde wedstrijd in de Stehmann Competitie plaats en de vijfde wedstrijd in de Dave van Dam Cup op de baan. 

Bekijk hier de volledige kalender.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan