Tickets
Shop

Radboud International Inline-skate Tournament

vr 22 jun - zo 24 jun
Marker Medemblik/Wervershoof

Vrijdag 22 juni zal het Radboud International Inline-skate Tournament (voorheen Internationaal Skeelerweekend) van start gaan op de piste in Wervershoof. Er is een gevarieerd programma voor pupillen 4 tot en met junioren A.

Zo zullen er zaterdag baanwedstrijden worden gereden in Medemblik en zondag wordt er hier gereden op een wegparcours. Natuurlijk is er zaterdag een ploegenpresentatie, waarbij de delegaties van de skeelerverenigingen uit de diverse landen zich aan het publiek zullen presenteren.

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een dag mee te doen aan de wedstrijden, maar dan doe je niet mee voor het eindklassement.

Maaltijden
Voor de deelnemers zijn er op zaterdag en zondag warme maaltijden, geregeld door een professionele cateraar. Ook meegereisde familieleden en supporters kunnen hierbij aanschuiven, maar dienen de maaltijden wel vooraf te bestellen.

Inschrijven
Klik hier om je in te schrijven.

Extra programma
Als extra programma is er zaterdag na 18.00 uur een halfuurs race voor de jeugd en een uurs race voor de volwassenen. Deze wedstrijd is bij de kenners ook wel bekend als 'De nacht van Medemblik'. Teams van 4-6 rijders rijden een estafette (relay), waarbij het er om gaat om als team de meeste kilometers te skeeleren. Deze wedstrijd staat los van het Radboud International Inline-skate Tournament en telt niet mee voor de eindklassering.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}