Tickets
Shop
Nieuws 19 apr 2018

Hoe kan ik het inlineskaten dit weekeinde volgen?

Komend weekend staan er weer veel skeelerwedstrijden op het programma. Alle regionale competitiewedstrijden gaan namelijk zaterdag van start, maar ook de Europa Cup in Geisingen staat op het programma. Weten welke competities er allemaal zijn? Bekijk ze snel hieronder.

Europa Cup 3 (20 t/m 22 april)
De derde Europa Cup-wedstrijd wordt zaterdag komend weekend verreden in het Duitse Geisingen. Bij de vorige twee wedstrijden deden er geen Nederlanders mee, in Geisingen staat er wel een aantal Nederlanders aan de start. Wie dat zijn, vind je hier. De uitslagen zullen na afloop van de wedstrijd verschijnen in de kalender. Je kunt de wedstrijden ook volgen via de livestream.

Dave van Dam Cup Baan 1 (21 april)
De eerste baanwedstrijd van de Dave van Dam Cup vindt plaats op zaterdag 21 april op de skeelerbaan van Purmerend. De competitie is voornamelijk voor de rijders uit Midden-Nederland. In totaal worden er acht baan/wegwedstrijden verreden. 

Oomssport Skeelercup 1 (21 april)
Komende zaterdag gaat de 14e editie van de Oomssport Skeelercup (regio Zuid-Holland) van start in Maassluis. Om 14.00 uur zijn de Heren senioren, Dames senioren en de Junioren aan de beurt. Om 15.00 uur mogen de masters (Heren 40+ en Dames 35+) van start. Beide wedstrijden duren 45 minuten en drie ronden. Kijk hier voor meer informatie. Een dag later is de Oomssport Jeugdskeelercup in Puttershoek.

Van Lingen Competitie 1 (21 april)
In Zwaagwesteinde start zaterdag de Van Lingen Competitie. Deze competitie gaat over een aantal wedstrijden die worden verreden in heel Noord-Nederland.

Stouwdam Competitie 1 (21 april)
Ook start zaterdag de eerste van de acht wedstrijden uit de Stouwdam Competitie (regio oost). De wedstrijd zal verreden worden in Staphorst. Alle wedstrijden beginnen om 9.30 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Stehmann Competitie 1 (21 april)
In Zuilichem wordt zaterdag de eerste wedstrijd van de Stehmann Competitie gereden. In Noord-Brabant, Limburg en Zeeland worden ieder jaar in een reeks van zeven tot acht wedstrijden wedstrijden op verschillende banen gereden. Tijdens iedere wedstrijd rijden de pupillen, kadetten en junioren steeds drie verschillende afstanden.

Bekijk hier de volledige kalender.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan