Tickets
Shop
Nieuws 19 jul 2017

Michel Mulder vlaggendrager bij The World Games

Het is bijna zover! Vanavond wordt de tiende editie van de World Games in Polen officieel geopend. Aan Michel Mulder de eer om voorop te lopen met de Nederlandse vlag.

Foto : Actiefotografie.nl

Het multisportevenement, dat geldt als de Olympische Spelen voor niet-olympische sportdisciplines,  vindt van 20 tot 30 juli plaats in Wroclaw en wordt georganiseerd door de International World Games Association (IWGA).

Nederland komt naast het inlineskaten in actie bij korfbal, bowlen, acrobatische gymnastiek, karate, powerliften, squash, wakeboarden, biljart, synchroon trampolinespringen, kickboksen, handboogsport, kanopolo, touwtrekken en jiu jitsu.

De Nederlandse inlineploeg had vier startbewijzen bij elkaar verdiend, naast Michel Mulder mogen daarom ook zijn broer Ronald, Kay Schipper en Bianca Roosenboom van start. 

Omdat oranje zich alleen gekwalificeerd had voor het wegtoernooi zullen zij maandag 24 en dinsdag 25 juli in actie komen; afwisselend op de 200 meter, 500 meter, punten-en afvalkoers. Klik hier voor het volledige programma.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan