Tickets
Shop
Nieuws 01 apr 2022

Schaatsers op social: Inpakken maar!

De schaatsers en inlineskaters houden ons via de socials op de hoogte van hun avonturen. Wat hebben ze de afgelopen week beleefd? Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' terug op wat er zoal gedeeld is. Volg jij ons al op Instagram via @schaatsen.nl?

De transfercarroussel draait op volle toeren. Merel Conijn heeft haar spullen gepakt bij Worldstream en vertrekt naar Jumbo-Visma. Wie zullen er nog meer van ploeg wisselen?

De schaatsers hebben hun koffers ingepakt om naar zonnige oorden te vliegen. 


Wesly Dijs zocht juist de kou op. 


Lotte van Beek vertrok met haar ex-collega's naar de sneeuw, wie herken jij? 

De Britse Ellia Smeding wilde eveneens op reis, naar Mexico, maar belandde uiteindelijk op een terrasje in Amsterdam. Ook mooi toch?


De shorttrackers zijn ook in het vliegtuig gestapt, maar dan voor de reis naar Calgary, waar ze zich voorbereiden op de WK.


Het einde van het seizoen biedt de mogelijkheid om terug te kijken op de mooie prestaties van afgelopen winter. Zo blikte de Vlaamse kunstrijdster Loena Hendrickx terug op haar prachtige seizoen.

Shaoang Liu zag dat zijn olympisch goud op de 500 meter vereeuwigd werd in Hongarije. 

In Canada werd de tijd genomen om de olympische medaillewinaars in het zonnetje te zetten. Valerie Maltais werd liefdevol ontvangen door familie en vrienden na haar gouden medaille op de ploegenachtervolging. 

En shorttrackers Kim Boutin (brons op de 500 meter) en Jordan Pierre-Gilles (goud op de relay) zijn gehuldigd in de ijshockeyhal van de Sherbrooke Phoenix.  


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan