Tickets
Shop
Nieuws 30 jan 2019

Schaatsers op social: Sportfoto van het Jaar en trainen met Zwolfje

Schaatsers en inlineskaters houden hun volgers via verschillende social media-kanalen op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is.

Foto : Vincent Riemersma

De nieuwe Nederlands kampioen sprint Hein Otterspeer geniet nog even na van zijn titel.

Antoinette en Michelle de Jong staan samen in het nieuwe nummer van Helden Magazine. De zusjes hebben een mooie fotoshoot gedaan!

In Dresden start komend weekend de vierde World Cup voor de shorttrackers. Sjinkie Knegt is daar nog niet bij; Daan Breeuwsma hoopt hem er weer gauw bij te hebben.

De junioren shorttrackers zijn inmiddels weer geland in Nederland. Met drie medailles op het WK in MontrΓ©al kan TeamNL met een goed gevoel op het toernooi terugkijken.

Dit bericht bekijken op Instagram

Third place it is!!! πŸ’₯ #ONEHANDDOWN

Een bericht gedeeld door Georgie Dalrymple (@georgdalrymple) op

Ook in Helsinki waren de Nederlandse junioren succesvol met onder meer drie gouden medailles van Robin Groot bij de Junior World Cup.Β 

Jutta Leerdam ontving na haar Nederlandse sprinttitel een zoen van vriend Koen Verweij.

Fotograaf Vincent Riemersma won de NSP/Zilveren Camera, oftewel de Sportfoto van het Jaar 2019. Dit was de winnende foto:

Niki Wories kwam afgelopen weekend kijken bij de shorttrackers in MontrΓ©al en had het naar haar zin.

Lotte van Beek trainde de afgelopen week met Zwolfje ter voorbereiding op het Open NK Mascotteschaatsen. Helaas, het mocht niet baten, want de mascotte van PEC Zwolle wist de finale niet te halen.Β 

Een bijzonder moment bij het KPN NK Allround. De zusjes Roos en Femke Markus streden op de 500 meter tegen elkaar. Extra bijzonder: het was het debuut van Roos en het afscheid van Femke.

En verder: mooie plaatjes vanuit de Weissensee.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan