Tickets
Shop
Nieuws 30 okt 2018

Vifit Sport breidt samenwerking Team Jumbo uit

Vifit Sport stapt met ingang van dit schaatsseizoen als sponsor in de ploeg van Jumbo. De Nederlandse zuivelproducent ondersteunde al sinds juli 2017 de wielertak van de ploeg, maar zal de komende drie jaar ook de schaatsers gaan steunen. Het vernieuwde contract loopt tot 2021 en omvat nu zowel de wieler- als de schaatsploeg.

De bekendmaking van de nieuwe co-sponsor komt op een gunstig moment voor Team Jumbo. Het contract met De Lotto, dat de afgelopen jaren als hoofdsponsor aan de ploeg verbonden was, loopt eind dit jaar af en wordt niet verlengd. Vifit wordt in tegenstelling tot De Lotto geen naamgevend sponsor van de nieuwe ploeg.

Het logo van het (sport)voedingmerk van FrieslandCampina zal een prominente plaats krijgen op de pakken van het team. Het logo van De Lotto zal niet meer op de pakken te zien zijn. Dit weekend zullen de nieuwe pakken voor het eerst te zien zijn tijdens het World Cup kwalificatietoernooi in Thialf.

"Ik vind het heel mooi dat Vifit nu ook onze schaatsers zal ondersteunen", zegt coach Jac Orie. "De afgelopen periode hebben we via de wielrenners al geregeld de producten uitgeprobeerd en daar waren de schaatsers zeer over te spreken. Het is daarom prettig dat we de samenwerking hebben kunnen uitbreiden. Het is super om weer een A-merk aan onze ploeg te verbinden."


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan