Tickets
Shop
Nieuws 09 mrt 2016

Verbij en Krol verlengen bij beslist.nl

Kai Verbij en Thomas Krol maken ook de komende twee winters deel uit van beslist.nl. Beide schaatsers moeten de ruggengraat gaan vormen van de ploeg op weg naar de Olympische Spelen van 2018 in Pyeongchang.

Foto : Sander Chamid

Krol (23), die brons won op de 1500 meter bij de WK Afstanden, zette zijn handtekening onder een nieuw, tweejarig contract.

“Ik vertrouw erop dat dit voor mij de ideale route is richting de Spelen van Pyeongchang. Ik zie ernaar uit de samenwerking met Gerard van Velde voort te zetten en ik weet zeker dat ik bij Team beslist.nl de komende jaren nog beter kan worden.”

Ook Verbij (21), de nationaal sprintkampioen en de nummer drie van het WK Sprint, is het eens geworden over contractverlenging met iSkate, de overkoepelende organisatie waaronder bijvoorbeeld ook Team AfterPay valt.

“Ik ben blij en dankbaar dat iSkate mij de kans biedt om mij verder te ontwikkelen tot en met de Spelen van 2018. Ik heb er vertrouwen in dat ik mij kan verbeteren en dat iSkate mij daarbij kan helpen", aldus Verbij.

Daidai Ntab en trainer Gerard van Velde liggen al vast tot en met de Winterspelen. Sponsor beslist.nl is nog in onderhandeling met iSkate over verlenging van het contract.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan