Tickets
Shop
Nieuws 12 apr 2016

Team Stressless houdt op te bestaan

Er komt geen doorstart voor de langebaanploeg van Team Stressless. De formatie is er niet in geslaagd om een nieuwe hoofdsponsor te vinden.

Foto : Soenar Chamid

De schaatsers die onder contract staan bij Team Stressless, waaronder Jan Blokhuijsen, zijn geadviseerd om op zoek te gaan naar een nieuwe ploeg.

"We hebben een succesvol seizoen achter de rug met internationale rijders. Met onze hoofdsponsor Stressless, de coaches en atleten hebben we het maximale uit de samenwerking weten te halen", kijkt manager Bart Veldkamp terug.

"We zijn in gesprek geweest met meerdere bedrijven, maar we hebben helaas geen opvolger kunnen vinden. Nu nog verder zoeken naar een sponsor is geen optie. De schaatsers beginnen met hun tweejarige voorbereiding naar de Olympische Spelen toe en hierin hebben ze zekerheid nodig. Ik ben ervan overtuigd dat ze snel onderdak zullen vinden in een nieuwe setting."

Veldkamp begon in 2013 met de ploeg, waar in eerste instantie de Belg Bart Swings voor schaatste. Vorig seizoen voegden ook Blokhuijsen, Brittany Bowe, Daniel Greig en Manon Kamminga daarbij.

Zie voor alle veranderingen in de langebaanploegen ons transferoverzicht


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan